Product

Gebruikt u de smartphone op verantwoorde wijze tijdens het rijden?

VIPCONN is een nieuw type SWD (Safety-While-Driving) persoonlijke assistent-software die met name geschikt is voor autorijdende smartphone gebruikers om hen te helpen de focus op de weg te houden, terwijl zij bellen, berichten versturen of andere handelingen uitvoeren met behulp van menselijke interactie.

Met VIPCONN kunt u de technologie eenvoudig besturen met uw vingertop. Het enige dat u nodig hebt is een smartphone met Android of iOS en in drie eenvoudige stappen kunt u verantwoord rijden.

Waarom VIPCONN?
Vipconn introduceert een hybride nieuwe oplossing voor de klassiek geïntegreerde auto- of smartphone hulpmiddelen waarbij de computer doorgaans de interactie tussen mensen niet kan vervangen.
Hoe vaak hebt u zichzelf betrapt op het bladeren in uw contactenlijst omdat uw telefoon uw spraakcommando niet herkende ?
Dit type handeling is een van de meest voorkomende oorzaken die leiden tot verkeersongevallen.

Maak verbinding met Vipconn

Neem contact op met uw persoonlijke assistent

Rij veilig

Download Vipconn voor uw smartphone

De Vipconn app is beschikbaar voor zowel i OS als Android apparaten.

Over Ons

VIPCONN is een innovatief softwarebedrijf dat betrokken is bij de ontwikkeling van hybride smartphoneapplicaties om de communicatie tussen mensen te verbeteren door middel van menselijke interactie.

Tegenwoordig worden we omringd door duizenden slimme apparaten en applicaties die bedoeld zijn om ons te ondersteunen bij onze drukke moderne leefstijl. Om ten volle te kunnen profiteren van de voordelen van deze technologieën, is volledige aandacht voor het apparaat vaak een vereiste, waardoor de wereld om ons heen uit ons zicht verdwijnt.

Helaas kunnen mensen, in tegenstelling tot computers, zich enkel op één ding tegelijk concentreren. In een ongeschikte situatie, zoals tijdens het autorijden, kan opgaan in het scherm van het apparaat in plaats van te focussen op de weg fatale gevolgen hebben.

Volgens de statistieken blijkt dat wereldwijd circa 1,3 miljoen mensen per jaar overlijden en 50 miljoen mensen gewond raken naar aanleiding van een verkeersongeval. Een van de belangrijkste oorzaken van deze verkeersongevallen is dat bij autobestuurders de aandacht voor de weg afgeleid wordt door het gebruik van hun smartphone.

Het VIPCONN-project gaat uit van het Safety-While-Driving-principe en van de gedachte dat technologie moet worden ontworpen om ons leven te ondersteunen en dat het gebruikt moet kunnen worden zonder dat onze gezondheid in gevaar gebracht wordt. Wij geloven dat echt iedere seconde telt en dat iedereen verantwoordelijk dient te zijn voor in de eerste plaats zijn of haar eigen veiligheid, maar ook de veiligheid van andere weggebruikers en nog belangrijker: de familie en de kinderen.

Ons Team

Met alle beschikbare technologie, worden we verondersteld meer vrije tijd te hebben en de machines het werk te laten doen. In werkelijkheid zijn mensen meer tijd kwijt aan het benutten van de technologie en hebben zij minder tijd om daar echt van te profiteren.

Ons hoofddoel is om efficiënte softwareoplossingen te ontwikkelen die het werk voor de mensen doen, in plaats van andersom. We geloven dat de verbeelding zeer belangrijk is bij het ontwikkelen van nieuwe technologieën en werken met passie aan al onze activiteiten.

Ons motto is:
"Vraag uzelf niet af wat u voor software kunt betekenen. Vraag uzelf liever af wat software voor u kan betekenen."

SUPPORT

Onze klantvriendelijke servicemedewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij horen graag van u! Gelieve het formulier hieronder in te vullen, zodat we u kunnen assisteren.

Adress VIPCONN B.V. Paxtonstraat 3-D 8013 RP Zwolle

Phone +31 06-52556408

Emailralph@vipconn.nl