Kies voor veiligheid tijdens het rijden!
Kies voor Vipconn!

Even snel een appje lezen of een bericht versturen, bladeren door uw contacten….dit soort handelingen tijdens het autorijden is de grootste oorzaak van ongelukken. Telefoongebruik is wereldwijd verantwoordelijk voor zo’n 3.000 verkeersdoden per dag!

Onze eenvoudige oplossing zorgt ervoor dat u iedere avond veilig thuiskomt tegen een prijs waarvoor u het niet hoeft te laten!

Zo werkt het

Maak verbinding
met Vipconn

 

De app zoekt automatisch verbinding via Bluetooth als u in de buurt van uw auto bent. En anders is deze met een handomdraai te activeren.

Leg contact met
uw persoonlijk assistent

 

Als u gaat rijden, zit uw eigen PA voor u klaar om kantoortaken van u over te nemen.

Rij veilig

 

Vraag naar uw afspraken, laat een afspraak in uw agenda zetten, of vraag uw PA om u door te verbinden met iemand uit uw adresboek. Eén tik op het scherm is genoeg om uw PA te spreken.

Blijf gefocust op de weg

 

De overige functies en apps zijn tijdelijk geblokkeerd, zodat u niet in de verleiding komt de telefoon op te pakken. Alles gaat via de Vipconn-app en u blijft gefocust op de weg.

Dit zeggen onze klanten

Na een gevaarlijke situatie op de weg, besefte ik dat het anders moest. Mijn telefoon helemaal uitzetten is geen optie, omdat ik veel op de weg zit. Vipconn bood de oplossing waar ik al langere tijd naar zocht.

Irma Bosschink Gebiedsmanager

‘Ook ik heb me eraan schuldig gemaakt. Even een berichtje lezen op je telefoon lijkt niet zo gevaarlijk. Je beseft je pas hoe gevaarlijk het is, als je plotseling moet remmen omdat je voorligger stil blijkt te staan. Met Vipconn kan ik die stress van me af laten glijden.’

Joris van den Bosch Accountmanager

Ons team staat klaar

Wilt u meer weten over Vipconn of over wat onze persoonlijk assistenten voor u kunnen betekenen? Bel ons en we vertellen u er alles over. Natuurlijk kunt u ons ook via e-mail bereiken.

Kies voor veiligheid tijdens het rijden, kies voor Vipconn

Uw persoonlijk assistent helpt u onderweg met uw afspraken en telefoontjes, zodat u zich kunt focussen op het verkeer. En dat al vanaf € 4,99 (excl. btw) per jaar. De app is beschikbaar voor iOS en Android.