Vragen over Vipconn

Waarom VIPCONN?

Vipcoon zorgt er voor dat u veilig de weg op kan en als nog uw belangrijke telefoontjes kan plegen of afspraken in uw agenda kan zetten. Vipconn zorgt er voor dat u tijdens het autorijden niet bent afgeleid, uw ogen op de weg houdt en uw handen aan het stuur.

Voor wie is Vipconn bedoeld?

Vipconn is voor alle verkeersdeelnemers bedoeld. Zodat iedereen veiliger de weg op kan.

Is de vipconn app gebruiksvriendelijk?

Ja, Vipconn staat voor veiligheid en gebruikersgemak. Met één druk op de knop staat u in contact met uw persoonlijke assistente. Het besturingssysteem voor IOS zal snel veranderen waardoor u het zelfde gemak ervaart als Android gebruikers.

Wat houdt het testabonnement in?

Een testabonnement houdt in dat u samen met Vipconn de nieuwe manier voor veilig de weg op test. Dit abonnement sluit u voor drie maanden af en zal samen met Vipconn onderzoeken hoe de app werkt en wat er eventueel verbeterd kan worden om de veiligheid op de weg nog meer te kunnen garanderen. Aan het eind van uw testperiode zal er een feedbackformulier naar u toegestuurd worden zodat u uw feedback en ervaring kan delen met ons en eventueel andere automobilisten.

Wat kost een testabonnement?

Vipconn zit momenteel in de test fase wat betekent dat u een testabonnement kunt afsluiten voor € 5,- per maand waarbij u bij Android een Flic button krijgt zodat u met één druk op de Flic button in contact komt met uw persoonlijke assistent. Bij IOS krijgt u een telefoon houder zodat u uw telefoon niet hoeft vast te houden en twee handen aan het stuur kan houden. Het test abonnement sluit u voor drie maanden af.

Wat gebeurd er als het test abonnement afloopt?

Het test abonnement zal na drie maanden omgezet worden naar een jaarabonnement wat maandelijks opzegbaar is met een opzegtermijn van één maand. U zal in de laatste maand van u testabonnement een mailtje ontvangen over dat uw abonnement afloopt en dat het omgezet wordt naar een jaarabonnement. Dit mailtje zal ook verwijzen naar hoe je het abonnement stop zet na de test periode.

Hoeveel personen kunnen gebruik maken van een abonnement?

Het afgenomen abonnement is beschikbaar voor één persoon.

Waar komen mijn afspraken in te staan?

De afspraken die u in uw agenda laat zetten door uw PA kunt u terugvinden in uw agenda van uw telefoon.

Kan ik What’s appen?

Nee, dit is nog niet mogelijk. Uw berichten worden als een tekstbericht verstuurd.

Kan Vipconn mijn GPS besturen?

Nee, het is nog niet mogelijk dat Vipconn een adres invoert in uw GPS. Deze functie wordt in de toekomst wel toegevoegd.

Hoe zit het met privacy?

Zodra u contact heeft met uw PA kan uw PA u doorverbinden, afspraken in de agenda zetten, mail en/of berichten versturen. Bij het doorverbinden met een contact in uw telefoon zal het telefoonnummer van uw contactpersoon niet geheel worden weergeven zodat dit niet zichtbaar is voor uw PA. Bij het versturen van een mail of bericht zal onderaan het bericht een standaard bericht worden meegestuurd met dat dit bericht is verzonden door uw PA. Zo word u niet aangekeken om eventuele spelfouten of onfatsoenlijke berichten. Zodra u het contact verbreekt met uw PA wordt het scherm voor de PA afgesloten waardoor hij/zij niet meer bij uw contacten kan of berichten kan versturen. Privacy gegarandeerd!

Wat zijn de openingstijden van Vipconn?

Vipconn is van 6:00 tot 20:00 uur bereiken op doordeweekse dagen. In het weekend is Vipconn gesloten. Met kijk op de toekomst zal Vipconn 24/7 beschikbaar zijn.

Wat gebeurd er als er geen PA beschikbaar is?

Zodra er geen PA beschikbaar is zal uw scherm oranje kleuren en zal u het bericht ‘geen PA beschikbaar’. De verbinding wordt verbroken waardoor u het later nog een keer kunt proberen. Vaak is een Vipconn PA 25 seconde bezig met het doorverbinden waardoor er weer snel een PA voor u beschikbaar is.

Technische vragen

Hoe installeer ik de app?

Zodra u zich heeft geabonneerd als tester ontvangt u een bevestigingsmail en kunt u inloggen via de Vipconn-app. De Vipconn-app kunt u makkelijk installeren via de Google Play app op uw Android-telefoon of via de App Store op uw IOS-telefoon. Wanneer u de app voor de eerste keer opent, wordt gevraagd of u de app toegang wil geven tot uw Contacten, Telefoongesprekken, Sms, agenda en locatie. Nadat u toegang hebt verleend tot al deze functies, kan u via het loginscherm inloggen met de logingegevens in de bevestigingsmail. Zodra u inlogt kunt u de app gebruiken. Voor een uitgebreidere handleiding klik dan hier.

IOS: Tijdens het gebruik van de Vipconn app gaat mijn scherm op automatisch slot

Door een update van Apple is het momenteel niet mogelijk om de app op de voorgrond te laten draaien. U kunt dit probleem tijdelijk zelf makkelijk verhelpen door uw automatische slot van uw beeldscherm op ‘nooit’ in te stellen.

Wij als Vipconn team hopen dat er snel een nieuwe update voor IOS komt die de Vipconn app. ondersteund en het automatische slot tijdens gebruik op offline te zetten. Wij houden u op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.

Hoe wordt de app onderhouden en krijg ik een automatische melding hiervan?

Er worden regelmatig updates uitgevoerd om de app beter te maken. Hiervan krijgt u een melding via Android of IOS.

Wanneer ik nieuw wensen voor taken voor mijn PA heb, bij wie moet ik die indienen?

U kunt alle vragen, suggesties indienen via info@vipconn.nl. Daarnaast ontvangt u na uw testperiode een feedback formulier waarop u uw suggesties en verbeterpunten kunt aangeven.

Kan ik mijn eigen PA als Vipconn PA instellen?

Als u een persoonlijk assistent heeft op uw werk die uw agenda bijhoudt en uw telefoontjes en mails bijhoudt kunt u ook haar/hem toegang geven tot Vipconn en tot uw Vipconn PA maken. Voor meer informatie en prijzen over de software neemt u dan contact op met het Vipconn team.

 

info@vipconn.nl
038-20 22 329