Zo werkt het

Maak verbinding
met Vipconn

 

De app zoekt automatisch verbinding via Bluetooth als u in de buurt van uw auto bent. En anders is deze met een handomdraai te activeren.

Leg contact met
uw persoonlijk assistent

 

Als u gaat rijden, zit uw eigen PA voor u klaar om kantoortaken van u over te nemen.

Rij veilig

 

Vraag naar uw afspraken, laat een afspraak in uw agenda zetten, of vraag uw PA om u door te verbinden met iemand uit uw adresboek. Eén tik op het scherm is genoeg om uw PA te spreken.

Blijf gefocust op de weg

 

De overige functies en apps zijn tijdelijk geblokkeerd, zodat u niet in de verleiding komt de telefoon op te pakken. Alles gaat via de Vipconn-app en u blijft gefocust op de weg.

Vipconn in ’t kort

Zodra u de app heeft geïnstalleerd en u een keuze heeft gemaakt voor uw abonnementsvorm, kunt  u profiteren van het gemak en de veiligheid van Vipconn.

Heeft u een Android-telefoon? Dan kan de app u automatisch via bluetooth aanmelden, zodra u bij uw auto in de buurt komt. Voor iOS-toestellen van Apple is dit op dit moment helaas nog niet mogelijk. U kunt de app echter ook altijd gemakkelijk handmatig starten.

De app blokkeert andere apps, die u afleiden tijdens het rijden. Met één tik van uw vinger op het scherm van uw smartphone, staat u echter meteen in verbinding met uw persoonlijk assistent. U kunt haar vragen om notities te maken en afspraken in uw agenda te zetten, om namens u een bericht te sturen of bijvoorbeeld een nummer op te zoeken en dat te bellen. Precies datgene wat u graag in uw mobiele kantoor zou willen doen.

Bent u op uw bestemming aangekomen, dan kunt u uw telefoon weer gebruiken zoals u gewend bent. Vertrekt u weer, dan staat uw persoonlijk assistent weer voor u klaar.

Na een gevaarlijke situatie op de weg, besefte ik dat het anders moest. Mijn telefoon helemaal uitzetten is geen optie, omdat ik veel op de weg zit. Vipconn bood de oplossing waar ik al langere tijd naar zocht.

Irma Bosschink Gebiedsmanager

‘Ook ik heb me eraan schuldig gemaakt. Even een berichtje lezen op je telefoon lijkt niet zo gevaarlijk. Je beseft je pas hoe gevaarlijk het is, als je plotseling moet remmen omdat je voorligger stil blijkt te staan. Met Vipconn kan ik die stress van me af laten glijden.’

Joris van den Bosch Accountmanager

Zo werkt het

Kies voor veiligheid tijdens het rijden, kies voor Vipconn

Uw persoonlijk assistent helpt u onderweg met uw afspraken en telefoontjes, zodat u zich kunt focussen op het verkeer. En dat al vanaf € 19,95 (excl. btw) per Maand. De app is beschikbaar voor iOS en Android.