loading...
veilig de weg op veilig de weg op doorwerken in de auto doorwerken in de auto geen afleiding van je telefoon geen afleiding van je telefoon

Vipconn in ’t kort

Zodra u de app heeft geïnstalleerd en u een keuze heeft gemaakt voor uw abonnementsvorm, kunt u profiteren van het gemak en de veiligheid van Vipconn.

Heeft u een Android-telefoon? Dan kan de app u automatisch via bluetooth aanmelden, zodra u bij uw auto in de buurt komt. Voor iOS-toestellen van Apple is dit op dit moment helaas nog niet mogelijk. U kunt de app echter ook altijd gemakkelijk handmatig starten.

De app blokkeert andere apps, die u afleiden tijdens het rijden. U staat snel in verbinding met uw persoonlijk assistent. U kunt haar vragen om notities te maken en afspraken in uw agenda te zetten, om namens u een bericht te sturen of bijvoorbeeld een nummer op te zoeken en dat te bellen. Precies datgene wat u graag in uw mobiele kantoor zou willen doen.

Bent u op uw bestemming aangekomen, dan kunt u uw telefoon weer gebruiken zoals u gewend bent. Vertrekt u weer, dan staat uw persoonlijk assistent weer voor u klaar.

Deze nieuwe app zorgt ervoor dat u en uw medeweggebruikers voortaan veiliger rijden, zonder op hun telefoon te kijken, te WhatsAppen of te sms’en achter het stuur. Hiermee willen we een eind maken aan het groeiend aantal ongelukken en onveilige situaties in het verkeer door mobiel bellen en het gebruik van internet en social media. Wilt u samen met ons een eind maken aan deze ongelukken en onveilige situaties? Registreer u dan geheel gratis voor ons test panel en zorg samen met ons voor minder verkeersongevallen!

Kom erachter hoe voordelig de Bestuurdersassistent is

'Piet ter Schure, oprichter van Vipconn, weet het als geen ander. Voor zijn werk zit hij veel op de weg en weet dat het onmogelijk is om je telefoon zomaar te negeren. Sterker nog, die tijd in de auto wil je beter besteden!'

Piet ter Schure