loading...
veilig de weg op veilig de weg op doorwerken in de auto doorwerken in de auto geen afleiding van je telefoon geen afleiding van je telefoon

Hoe werkt het

De Bestuurdersassistant van vipconn is een service die je helpt om tijdens het rijden op een veilige manier door te werken. Bellen, berichten sturen en afspraken inplannen vanuit de auto was nog nooit zo makkelijk en veilig. En dat zónder de vaak niet werkende voice control of andere ‘oplossingen’. Je hoeft maar 4 simpele stappen te doorlopen en de Bestuurdersassistant is klaar voor gebruik!

Download de Bestuurdersassistant

Download de Bestuurdersassistant

Als gebruiker installeer je eenmalig de gratis app. De app is beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Als je de app voor de eerste keer opent, wordt gevraagd of je de app toegang wil geven tot je contacten, telefoongesprekken, sms, agenda en locatie. Ook kun je nu kiezen voor de abonnementsvorm die bij jou past. Nadat je toegang hebt verleend en je gegevens hebt achtergelaten, kun je inloggen op het dashboard van De Bestuurdersassistant (te bereiken via de knop ‘Login’ op deze website).

Stel de PA’s in

Stel de PA’s in

Met jouw persoonlijke inloggegevens krijg je toegang tot het dashboard van de Bestuurdersassistant. Hier stel je eenvoudig in wie je personal assistant is. De Bestuurdersassistant zorgt ervoor dat de PA’s die jij selecteert na synchronisatie automatisch beschikken over de benodigde functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor een PA van vipconn. Dat geeft je de mogelijkheid om altijd op ons terug te vallen als je eigen PA’s niet beschikbaar zijn.

De PA logt in

De PA logt in

De PA logt in via het dashboard. Hier kan hij of zij aangeven of hij op dat moment wel of niet voor jou beschikbaar is. Ook kan hij via het dashboard je contacten en agenda inzien. Als je PA niet beschikbaar is, maakt de Bestuurdersassistant automatisch verbinding met assistant nummer 2 of met je vipconn-assistant. Op die manier kan de door jou gewenste actie altijd worden uitgevoerd.

Tik op je scherm of de bluetooth-knop

Tik op je scherm of de bluetooth-knop

Stap in je auto en de Bestuurdersassistant wordt automatisch geactiveerd. Bij elk gebruik maak je met slechts 1 tik verbinding met je personal assistant. Op telefoons van Apple tik je 2 keer op het scherm, op Android-telefoons tik je óf 1 keer op het scherm óf op de bluetooth-knop. Zo word je direct verbonden met je eigen persoonlijke assistant. Deze PA verbindt je vervolgens door, stuurt het gewenste bericht vanuit jouw telefoon óf zet bijvoorbeeld een afspraak in je agenda. Handig!

Veilig op weg!

Op het moment dat je de Bestuurdersassistant gebruikt, worden overige apps en functies van je mobiele telefoon tijdelijk geblokkeerd. Op die manier kom je als gebruiker niet in de verleiding om de telefoon voor andere doeleinden te gebruiken. Wel zo veilig.

Wil jij ook veilig rijden & doorwerken in de auto?

Kom erachter hoe voordelig de Bestuurdersassistant is

Privacy

We hechten veel waarde aan privacy en de Bestuurdersassistant is hier dan ook volledig op ingericht. We geven je PA alleen beperkt toegang tot telefoongegevens en agenda-items.