loading...
veilig de weg op veilig de weg op doorwerken in de auto doorwerken in de auto geen afleiding van je telefoon geen afleiding van je telefoon

Privacybeleid

Hoe we omgaan met de privacy van onze gebruikers? Privacy is iets waar we veel waarde aan hechten. De Bestuurdersassistant is hier dan ook volledig op ingericht.

Patent no. EP 3123706 (A1)

  • PA heeft beperkt inzicht in gegevens
  • Buiten contact géén inzicht en toegang

Beperkt inzicht in je gegevens

We kunnen ons voorstellen dat je niet zomaar inzicht wil geven in je contactenlijst, de inhoud van je berichten en je agenda-items. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om het dashboard van je PA zó in te stellen dat bijvoorbeeld alleen de eerste en laatste 2 nummers van een telefoonnummer zichtbaar zijn. En in de agenda heeft de PA alleen daadwerkelijk inzicht in de inhoud van items die op dat moment worden gepland. Wel zo veilig.

Geen contact = geen toegang tot gegevens​

Zodra je het contact met je PA verbreekt, wordt het scherm van je PA automatisch afgesloten. Vanaf dat moment kan hij of zij dus niet meer bij je gegevens, tenzij je weer opnieuw contact opneemt. Als je PA een bericht verstuurt namens jou wordt er bovendien altijd een melding meegestuurd dat dit bericht is verzonden door je PA. Voor je relaties wel zo prettig om te weten.

'Piet ter Schure, oprichter van vipconn, weet het als geen ander. Voor zijn werk zit hij veel op de weg en weet dat het onmogelijk is om je telefoon zomaar te negeren. Sterker nog, die tijd in de auto wil je beter besteden!'

Piet ter Schure